2020 Anyar calakan Mini Serangga panolak Ultrasonic Calakan Frékuénsi Konversi Digital Témbong Reungit

Pedaran pondok:

repeller hama ultrasonik mangrupikeun jinis produk éléktronik téknologi anyar anu ngadopsi sirkuit ultrasonik frékuénsi nyapu-frekuensi ngahasilkeun gelombang ultrasonik 22 ~ 65KHZ nyapu-nyiptakeun sistem éndokrin sareng gangguan fungsi fisiologis reungit, kecoak, beurit, tungau sareng hama séjén dina kisaran sonic tina frékuénsi ieu numutkeun kajian ilmiah, sahingga pikeun ngajalankeun sareng maéhan hama. Gelombang ultrasonik henteu bahaya pikeun manusa sareng sato anu sanés kumargi gelombang sonik anu langkung ti 20KHZ henteu kadéngé ku manusa.


Detil Produk

Tanda Produk

Manual Pamaké

Pedaran ngeunaan produk: ultrasonic pest repeller mangrupikeun jinis produk éléktronik bertéknologi anyar anu ngadopsi sirkuit ultrasonik frekuensi tinggi nyapu-nyiptakeun gelombang ultrasonik 22 ~ 65KHZ ngahasilkeun sistem éndokrin sareng gangguan fungsi fisiologis reungit, kecoak, beurit, hama sareng hama séjén dina kisaran sonic tina frékuénsi ieu numutkeun kailmuan ilmiah, sahingga pikeun ngajalankeun sareng maéhan hama. Gelombang ultrasonik henteu bahaya pikeun manusa sareng sato anu sanés kumargi gelombang sonik anu langkung ti 20KHZ henteu kadéngé ku manusa.

Kusabab kaamanan na, henteu-toksik, henteu raoseun sareng efisiensi tinggi, éta parantos seueur dianggo. Produk ieu seueur dianggo di bumi, gudang, toko, hotél, rumah sakit, kantor, kamar mesin, kebon, gudang sisikian hotél sareng sajabina. Kisaran épéktip: 60-100 méter pasagi, épék pangsaéna nyaéta 60 méter pasagi, sareng hiji kanggo tiap rohangan.

Tegangan suplai: AC110V-AC240V

Kakuatan dikonsumsi 5-8W

 

Pamasangan sareng metode pamakean:

1. Éta bakal dipasang dina stop kontak listrik dina témbok 20-80 séntiméter jauh tina taneuh (stop kontak listrik anu dipasang nalika hiasan bumi ampir sok dina jangkungna ieu), tetep jejeg kana taneuh (pastikeun tetep diémutan yén produkna henteu tiasa diteundeun rata dina taneuh). Upami teu aya suplai listrik dina jangkungna ieu, peryogi tambalan éksternal pikeun tetep produk dina jangkungna ieu sareng jejeg kana taneuh.

2. Henteu aya halangan jangkung dina 1 méter ti payun produk (nyaéta, éta moal dipasang dina bagian tukang kulkas, papakéan, sofa sareng objék sanés).

3. Produk kedah nyanghareupan tempat anu kawilang kabuka di rohangan, tapi henteu panto atanapi jandela dibuka lami (gelombang ultrasonik sumebar dina garis lempeng, anu bakal ngajantenkeun kasebar di luar ruangan, sahingga atenuasi intensitas lapangan gelombang jero rohangan sareng ngirangan efisiensi kontrol beurit).

4. Produk kedah nyingkahan nyanghareupan sofa kaén sareng barang kaén anu sajauh mungkin (barang kaén anu nyerep gelombang ultrasonik).

5. produk munggaran kedah dipasang di daérah anu gaduh karusakan rodénsia anu paling serius. Nalika populasi rodénsia di daérah ieu dileungitkeun, pasang produk dina posisi tengah relatif bumi (sapertos ruang tamu) atanapi tempat anu paling gampang pikeun beurit di lebet.

6. produk bakal jalan mayeng salami 24 jam nalika dianggo.

 

FAQ pikeun ngusir beurit

1. Naon gelombang ultrasonik?

Jawaban: obyék ngaluarkeun sora nalika ngageter. Élmuwan nyebut jumlah geter per detik salaku frekuensi sora dina Hertz. Nalika hiji obyék ngageter saluareun frékuénsi anu tangtu, anu langkung luhur tibatan kisaran pangrungu masarakat, jalma-jalma moal tiasa ngupingna, gelombang sora sapertos kitu disebut gelombang ultrasonik. Kisaran pendengaran ceuli manusa antara 16HZ sareng 20KHZ. Sanaon sora ultrasonik henteu kadéngé ku manusa, seueur sato ngagaduhan kamampuan ieu. Kelelawar tiasa ngaluarkeun gelombang ultrasonik 20.000 dugi ka 100.000 HZ pikeun ngalacak dahareun atanapi nyingkahan benda-benda bahaya. Éta sapertos "stasiun radar" seluler, kalelawar nganggo "radar" ieu pikeun milarian targét sareng néwak serangga. Henteu dugi ka perang dunya I yén urang manusa diajar ngagunakeun gelombang ultrasonik. Ieu prinsip ngagunakeun "sonar" pikeun ngadeteksi objék dina cai sareng kaayaan na, sapertos posisi kapal selam. Gelombang ultrasonik henteu tiasa nembus halangan, sareng éta ngagaduhan ciri sapertos diréktif anu kuat, jarak panyebaran pondok, atenuasi gancang sareng sanésna. Cara panyebaran gelombang ultrasonik dikirimkeun ku cara réfléksi réa-réa objék sakurilingna, komo ngabentuk saringan pelindung ultrasonik pikeun nutupan sakabeh pencegahan sareng perawatan rohangan. (Rujukan: Sifat Sora)

 

2. Upami pengusir tikus parantos dianggo lami, naha beurit ngahasilkeun adaptasi? Moal jalan?

Jawaban: Henteu microcomputer otomatis nyapu-frékuénsi anu dihasilkeun ku produk ieu teras-terasan robih, janten teu janten beurit sareng hama anu sanés janten "adaptif" sareng "imun" kana frekuensi anu tetep.

 

3. Naon ari beurit ultrasonik beus?

Jawaban: Élmu beurit ultrasonik mangrupikeun salah sahiji alat anu tiasa ngahasilkeun gelombang ultrasonik 20khz-55khz dumasarkeun kana ngagunakeun téknologi sirkuit pulisi akustik frékuénsi luhur sareng mangtaun-taun panilitian ilmiah ngeunaan akal pendengaran beurit. Gelombang ultrasonik anu dihasilkeun ku alat ieu sacara efektif tiasa nyerang sistem pendengaran beurit sareng ngakibatkeun disfungsi fisiologis beurit. Téknologi ieu asalna tina konsép pangendalian hama canggih di Éropa sareng Amérika. Tujuan tina ngagunakeun téknologi ieu nyaéta pikeun nyiptakeun rohangan anu bermutu tinggi tanpa beurit sareng hama, ogé lingkungan dimana beurit sareng hama anu sanés henteu tiasa hirup, maksa aranjeunna hijrah sacara otomatis sareng henteu tiasa baranahan sareng tumuh dina kisaran kendali, ngabasmi beurit sareng hama.

 

4. Naha ultrasound tiasa ngusir beurit?

Jawaban: Sato sapertos beurit sareng kalong komunikasi ngaliwatan ultrasound. Beurit parantos ngembangkeun sistem auditory anu peka kana sora ultrasonik sareng tiasa mendakan sumber sora dina waktos anu poek. Nalika nguping ultrasound 30-50 KHZ, beurit ngora tiasa uih deui kana sayangna ku ngaluarkeun ultrasound sareng kamandang sateuacan muka panonna (Rujukan asing: Allin sareng anks1971; Carden sareng Hofer 1992). Nalika beurit déwasa dina kaayaan krisis, aranjeunna tiasa nyungkeun bantosan ku ngirim sora ultrasonik. Éta ogé tiasa ngirim gelombang ultrasonik pikeun nganyatakeun kabagjaan nalika kawin. Tiasa disebatkeun yén sora ultrasonik mangrupikeun bahasa antara beurit (Rujukan asing: Fay 1988, Warfield 1973, sareng The Nature of Sound). Ku alatan éta, ultrasound kakuatan tinggi tiasa dianggo pikeun sacara efektif ngaganggu sareng ngarangsang sistem pendengaran beurit, ngajantenkeun aranjeunna ngarasa teu tahan, panik, kusam, kejang sareng gejala anu sanés, sahingga ngahontal tujuan ngusir beurit tina lingkup pencegahan sareng pangobatan.

 

5. Naha repeller beurit mah nuju sateuacan henteu jalan?

Jawaban: kamungkinan ieu tiasa mangaruhan pangaruh pamakean: Anu kahiji aya hubunganana sareng distribusi barang, tembok partisi, atanapi objék (halangan). Upami kapadetan obyék teuing di daérah kendali, atanapi barangna langsung ditumpukkeun kana taneuh, atanapi seueur teuing sudut maot, témbok partisi, sareng sajabana, lingkungan sapertos kitu kedah nambihan jumlah pengusir tikus; ngan ukur luhur sinyalna-énergi ultrasonik tiasa ngahontal pangaruh kontrol beurit. Anu kadua nyaéta panempatan repeller beurit ogé seueur hubunganana. Posisi pangusir beurit henteu saé, permukaan anu henteu ngeunteung ogé tiasa ngaleuleuskeun hasiatna pangusir beurit. Sabisa-bisa, jaga beurit anjeun dina tempat anu ngahasilkeun seueur gelombang anu réfléksi sareng réfraktor. Katilu nyaéta teuing teuing rohangan pikeun pencegahan sareng kontrol, sareng jumlah paranti ngusir beurit henteu cekap. Upami lingkup pencegahan sareng kontrol teu tiasa ditutupan lengkep, pangaruh kontrol beurit moal idéal. Dina hal ieu, jumlah panolak beurit kedah ditingkatkeun sareng kapadetan serangan ultrasonik kedah diperkuat kanggo ngahontal pangaruh anu pangsaéna.

 

6. Masalah naon anu kedah diperhatoskeun khusus nalika nganggo beurit sareng hama hama?

Jawaban: sajauh-jauhna, palabuhan ultrasonik tina panébér beurit kedah disanghareupan ka tempat anu cukup kabuka dina rohangan, sareng ngajauhan halangan dua méter payunna atanapi langsung ka panto atanapi jandéla, supados nyegah ultrasound tina ngirim kaluar tina jandela pikeun mangaruhan épék. Alat ieu henteu ngagaduhan fungsi tahan cai sareng éta henteu kedah dilebetkeun kana tempat anu beueus, tempat anu ngagaduhan karpét atanapi caket kana tulisan lemes. Dina raraga nyegah sareng ngendalikeun hama sapertos beurit sareng kecoak, cobi jaga lingkungan tetep bersih di bumi sareng ngirangan sumber pangan hama. Ku ngagunakeun mesin ieu, anjeun bakal kéngingkeun hasil anu nyugemakeun. Entong anggo tuangeun pikeun ngagoda beurit pikeun nguji pangaruh pamali beurit saatos dianggo dina hiji waktos. Upami teu kitu, sadaya usaha anjeun sateuacana musnah. Nalika éta dianggo di réstoran, supermarket, toko sareng tempat sanés anu sumber pangan hama seueur, jumlah pengusir tikus kedah ditingkatkeun numutkeun kaseriusan hama pikeun ningkatkeun pangaruhna. Kisaran (méter pasagi) anu dimaksud dina spésifikasi ngarujuk ka daérah sinyalna diukur dina rohangan terbuka tanpa halangan. Kanggo panggunaan khusus, mangga ngahubungi palayanan pelanggan heula. Dina dinten-awal panggunaan, anjeun bakal mendakan beurit sareng tikus janten langkung aktip, anu mangrupikeun fenomena normal. Anjeun teu kedah panik. Dina tahap awal pamakean, beurit sareng hama anu biasana nyumput dina gelap bakal kabur hiji-hiji kusabab aranjeunna henteu tahan serangan gelombang ultrasonik anu kuat. Dina waktos ayeuna, upami bubu lem tikus, mousetrap kontinyu, pembunuh kecoa sareng imah kecoa tiasa dianggo kooperatif, pangaruhna bakal langkung saé.

 

7. Sakumaha lami beurit sareng vermin saling tolak?

Jawaban: Nalika produk mimiti nunjukkeun hasil saatos dua dugi genep minggu pamakean anu saé, jumlah beurit, hama, sareng sato sanésna bakal ngirangan sacara signifikan.

2020 New Intelligent Mini Insect Repellent Ultrasonic Intelligent Frequency Conversion Digital Display Mosquito Repellent1
2020 New Intelligent Mini Insect Repellent Ultrasonic Intelligent Frequency Conversion Digital Display Mosquito Repellent2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami