2020 Produk Anyar ultrasonic hama hama émutan beurit jero rohangan beurit rodénsia panolak EU UK AU US Plug

Pedaran pondok:

Kapasitas: 1

Desain: Biasa

Area anu berlaku: 100-150 méter pasagi

Waktos Anu Dianggo:> 480 Jam

Produk: Mouse Repeller

Anggo: kadali serangga

Sumber Daya: Listrik


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Kapasitas: 1

Desain: Biasa

Area anu berlaku: 100-150 méter pasagi

Waktos Anu Dianggo:> 480 Jam

Produk: Mouse Repeller

Anggo: kadali serangga

Sumber Daya: Listrik

Spésifikasi: 2-5 Potongan

Carger: Henteu Lumaku

Nagara: Padet

Seungit: teu aya

Tipe hama: Sireum, Bugs Pesanggrahan, Kumbang, Earwigs, Kutu, Lalat, Beurit, MOSQUITOES, Ngengat, Pugs Pugs, Scorpions, Borer, Sireum, Beetles, Cockroaches, Crickets, Kutu, Laleur, Beurit, Mosquito

Fitur: Paké, Sustainable, Simpenan

Tempat Asalna: Hunan, Cina

Ngaran mérek: OEM

Nomer modél: CBK-097WE

Paking: 1/2/4/6 PAKET

Ngaran Produk: pangusir kadali hama ultrasonik

Bahan pangusir hama: ABS

Hama repeller kakuatan: <5W

Frékuénsi pangusir hama: 20-120KHZ

Fungsi: pangusir hama ulreasonik

Pamakéan: Bumi + Hotel + Kantor + Kamar Tidur + Rumah Makan

Sertipikat: CE RoHS FCC EPA MSDS

Sasayogian tanaga: AC110-220V

Syarat pamayaran: Jaminan perdagangan Paypal. Western Union.TT

Ukuran lambaran: 43 * 63 * 98cm

Beurat bersih: 45G

Kamampuhan Suplai: 50000 Potongan / potongan per Minggu

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: kotak warna

Palabuhan: Shenzhen

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan) 1 - 3000 > 3000
Est. Waktos (dinten) 10 Pikeun disawalakeun

Panjelasan Produk

TEKNOLOGI ULTRASONIK TERBARU: Diadopsi ditingkatkeun ultrasound émisi dual-chip anu épéktip pikeun ngusir sacara efektif sagala jinis hama - beurit, serangga, laba-laba, reungit, roach, loak, sireum, ngapung jst. Kalayan parobihan intermittent of ultrasonic pest control control repeller, hama sareng beurit henteu tiasa ngembangkeun imunitas sareng adaptabilitas.

Aman sareng cilaka: Gelombang ultrasonik anu diluncurkeun ku pangusir hama urang ngan ukur pangaruh kana hama, NO pangaruhna ka orok, ibu hamil sareng piaraan anu pikaresepeun. Teu aya racun, teu bau, teu aya bahan kimia, teu aya radiasi, teu aya sarap. Kami nyayogikeun anjeun jaminan jaminan 100%.

GAMPANG NGAGUNAKEUN & NGÉNGKEUN énergi: Ngan pasang hiji unit dina outlet sacara vertikal 32-47 inci di luhur taneuh teras ngantep éta ngalakukeun sésana. Sakali dilebetkeun kana stop kontak, lampu pernapasan lemes biru bakal hurung, anu ngan ukur meakeun 0,096 kWh / dinten. Henteu aya sora, teu aya cahaya anu ngagurilap, cekap sareng raos siang sareng wengi.

Jembar panutup épéktip sareng panggunaan: A repeller kontrol hama ultrasonik nutupan daérah dugi ka 1.600 Sq. Ft. Pangusir hama per rohangan disarankeun, henteu masalah kamar tidur, dapur, ruang tamu, garasi sareng sajabana Daérah hama parna kedah ningkatkeun jumlah panolak hama.

Kauntungan urang

Garansi 24bulan

Jasa saatos-penjualan 24 jam

Waktos nuju gancang

Pangiriman aman

Produk nunjukkeun

Ngaran Produk Pélor Péstol hama
Bahan Palastik ABS
Sertipikat CE FCC MSDS ROHS
Tegangan input 90-250V
Kakuatan kaluaran 4-6W
Dipeunteun frékuénsi 50-60Hz
Frékuénsi kaluaran 25-120KHz / 25 & 35KHZ
Jaminan 2 taun
Ngepak Kotak warna
Jenis hama Beurit, sireum, lancah, reungit, keco
Ukuranna 7 * 10cm
2020 New Product ultrasonic pest repeller control indoor rats mice rodent repellent EU UK AU US Plug2
2020 New Product ultrasonic pest repeller control indoor rats mice rodent repellent EU UK AU US Plug
2020 New Product ultrasonic pest repeller control indoor rats mice rodent repellent EU UK AU US Plug3
2020 New Product ultrasonic pest repeller control indoor rats mice rodent repellent EU UK AU US Plug4

FAQ

Q1.: Naha anjeun pabrik?

A: Leres, kami pabrik, wilujeng sumping nganjang ka kami.

 

Q2.: Dupi conto anu disayogikeun?

A: Leres, sampel gratis tiasa disayogikeun.

 

Q3.: Dupi urang tiasa ngarobih produk?

A .: Pasti, logo, warna, kotak tiasa disaluyukeun, labél swasta ogé didukung

 

Q4.: Naon waktos pamimpinna?

A .: Biasana 1-2 dinten kanggo urutan sampel, 3-5 dinten kanggo urutan biasa, 7-10 dinten kanggo urutan khusus.

 

Q5.: Naon Syarat Pamayaran?

A.: 50% neundeun duit + 50% Pembayaran Keseimbangan. Paypal, Western Union, T / T, urutan Penjaminan Perdagangan dirojong.

 

Q6.: Naon Garansi?

A .: Kami nyayogikeun jaminan kualitas 2 taun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami