Pangubaran hama ultrasonik, Éléktronik Colokkeun-In Mouse Ngusir Bugs Cockroaches Reungit Hama Repeller

Pedaran pondok:

Kapasitas: 1

Desain: Biasa

Area anu berlaku: 50-100 méter pasagi

Produk: Mouse Repeller

Nomer modél: YF-QC02

Pakét: kotak warna

Nami produk: Ultrasonic Pest Repeller


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Kapasitas: 1

Desain: Biasa

Area anu berlaku: 50-100 méter pasagi

Produk: Mouse Repeller

Anggo: kadali serangga

Sumber Daya: Listrik

Spésifikasi: Kalebet

Carger: Henteu Lumaku

Ukuran Lambaran: 1m * 1m

Beurat Bersih: ≤0.5Kg

Seungit: teu aya

Jenis Hama: Sireum, Kelelep, Bugs Pesanggrahan, Nyiruan, Kumbang, Manuk, Centipedes, Cockroaches, Crickets, Earwigs, Kutu, Laleur, Hornets, Beurit, MOSQUITOES, Ngengat, Pugs Bugs, Scorpions, Silverfish, Snakes, SPIDERS, rayap, Ticks , Borer

Fitur: Lestari, Simpenan

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: YF

Nomer modél: YF-QC02

Pakét: kotak warna

Ngaran Produk: Pélor Péstol hama

Fungsi: kontrol serangga

Warna: bodas

Bahan: ABS

Sertipikat: CE + ROHS

Sasayogian tanaga: listrik

Ukuran: 10 * 6,5 * 5,5cm

OEM: enya

Voltaseu: 110-220V

Colokkeun: AS / EU / Inggris

Waktos Anu Dianggo: 15000jam

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal

Ukuran rangkep tunggal: 12X8X7 cm

Beurat kotor tunggal: 0,080 kg

Tipe Paket: bungkus kotak warna

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan) 1 - 100 101 - 1000 1001 - 10000 > 10000
Est. Waktos (dinten) 7 20 35 Pikeun disawalakeun

Panjelasan Produk

Nami daun lotus simulasi warna dipimpin lampu sensor gerak murangkalih wengi
Ukuran Produk 100 * 65 * 55mm
Jumlah Modél  YF-QC02
Warna  bodas
Wangunna biasa
Ketik Lampu lampu biru
Fungsi pangusir hama / serangga
Aplikasi oki, Restoran, Hotel, Kantin, pabrik, gudang
Aplikasi pangusir hama / serangga
Sasayogian tanaga Colokkeun listrik / 110-220v
Ngalihkeun henteu ngalih
Caang Lampu henteu nyaluyukeun
lampu ngaluyukeun henteu nyaluyukeun
Hirup lampu LED 15000 jam
Luminance 6000mcd
OEM / ODM Service Leres
Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller
Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller1
Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller2
Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller3
Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller4
Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller5
Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami