Nyamuk Cockrach Repeller Éléktronik Péstisén Péstis Pélét Tolak Tikus Serangga Pangusir Anti Rodénom Bug Tolak Ékt AS

Pedaran pondok:

Kapasitas: 1

Desain: Biasa

Area anu berlaku: 100-150 méter pasagi

Nomer modél: AT-A08 / 09/12/13

Ngaran produk: panolak reungit ultrasonik

Bahan: ABS


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Kapasitas: 1

Desain: Biasa

Area anu berlaku: 100-150 méter pasagi

Waktos Anu Dianggo:> 480 Jam

Anggo: kadali serangga

Sumber Daya: Listrik

Carjer: GARANSIJANG

Beurat Bersih: ≤0.5Kg

Seungit: teu aya

Jenis Hama: Sireum, Kelelep, Tempat Tidur, Kecoak, Jangkrik, Kutu, Lalat, Beurit, MOSQUITOES, SPIDERS, Cockroach, Mouse, reungit, kutu, bed bug

Fitur: Lestari, Simpenan

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: Atect

Jumlah modél: AT-A08 / 09/12/13

Ngaran Produk: panolak reungit ultrasonik

Bahan: ABS

Warna: Bodas / Hideung

Sertipikat: CE, ROHS

OEM: Leres

ODM: Leres

Paking: Kotak warna atanapi Disaluyukeun

Pamakéan: Bumi + Hotel + Kantor

Rentang Frékuénsi: 25-85KHZ

kecap konci: panolak reungit ultrasonik

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal

Ukuran rangkep tunggal: 10X10X10 cm

Beurat kotor tunggal: 0,500 kg

Tipe Paket: Kotak warna atanapi tiasa disesuaikan

Nyamuk Cockrach Repeller Éléktronik Péstisén Péstis Pélét Tolak Tikus Serangga Pangusir Anti Rodénom Bug Tolak Ékt AS

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 7 Pikeun disawalakeun

Fitur:

1. panolak tiasa épéktip dipaké dina rohangan 120-150 méter pasagi.

2. Pangusir tiasa ngusir hama sapertos: reungit, laleur, sireum, réptil, keco sareng beurit, jsb.

3. Gelombang ultrasonik anu dipancarkeun ku alat moal nganyenyeri sato piaraan manusa atanapi kulawarga, sareng henteu ngaganggu alat-alat rumah tangga ogé.

4. Alatna aman sareng perlindungan lingkungan, henteu bau, konsumsi kakuatan rendah, sareng dilengkepan ku téknologi éléktronik anu maju.

Aplikasi:

* Bumi

* Hotél

* Rumah Makan

* Gudang jsb

Spésifikasi:

Tegangan input
90-250V
Jangkauan Frékuénsi
25-125KHZ
Kakuatan kaluaran
4-6W
Ukuran produk
9 × 5,5 × 4,5cm
Mosquito Cockrach Repeller Electronic Ultrasonic Pest Repeller Reject Rat Insect Repellent Anti Rodent Bug Reject Ect US
Mosquito Cockrach Repeller Electronic Ultrasonic Pest Repeller Reject Rat Insect Repellent Anti Rodent Bug Reject Ect US2
Mosquito Cockrach Repeller Electronic Ultrasonic Pest Repeller Reject Rat Insect Repellent Anti Rodent Bug Reject Ect US3
Mosquito Cockrach Repeller Electronic Ultrasonic Pest Repeller Reject Rat Insect Repellent Anti Rodent Bug Reject Ect US4
Mosquito Cockrach Repeller Electronic Ultrasonic Pest Repeller Reject Rat Insect Repellent Anti Rodent Bug Reject Ect US5
Mosquito Cockrach Repeller Electronic Ultrasonic Pest Repeller Reject Rat Insect Repellent Anti Rodent Bug Reject Ect US6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami