Ayeuna, paménta sareng perhatian sadunya pikeun kontrol hama sareng masalah anu ramah lingkungan beuki ningkat.

Kami tujuan pikeun janten pemasok anu paling propésional sareng ranté suplai integrator produk kontrol hama, janten kami bakal neraskeun visi kami pikeun nawiskeun produk kontrol hama kualitas luhur sareng jasa anu saé pikeun merjuangkeun misi perusahaan kami: Nyiptakeun lingkungan hirup manusa anu langkung bersih pikeun ngahontal kasaimbangan ranté biologis.

Kami salawasna ngalakukeun anu pangsaéna

Nyaho kami sacara rinci

Shenzhen Jinjiang Hi-Tech Co., Ltd mangrupikeun pabrik anu khusus dina nalungtik, ngahasilkeun sareng ngajual produk kontrol hama, sareng mimiti ngahasilkeun produk di 2008. Kami tujuan pikeun janten pemasok anu paling profesional sareng ranté suplai integrator produk kontrol hama, janten kami bakal neraskeun visi kami pikeun nawiskeun produk pengendalian hama kualitas luhur sareng jasa anu saé pikeun merjuangkeun misi perusahaan kami: Nyiptakeun lingkungan hirup manusa anu langkung bersih pikeun ngahontal kasaimbangan ranté biologis.

Kanggo inpormasi lengkep! mangga ngahubungan kami

bentang produk

  • Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller Ultrasonic Pest Repeller, Electronic Plug-in Mouse Repellent Bugs Cockroaches Mosquito Pest Repeller

    Pérésér Péstisén hama, Éléktronik Colokkeun Mo ...

    Ihtisar Rincian Gancang Kapasitas: 1 Desain: Daérah Lumaku Biasa: 50-100 méter pasagi Produk: Pamakéan Mouse Mouse: kontrol serangga Sumber Daya: Spesifikasi Listrik: Kalebet Carger: Henteu Laku Lembar Ukuran: 1m * 1m Beurat Bersih: -0.5Kg Haruman: teu aya Jenis Hama: Sireum, Kelelep, Bugs Pesanggrahan, Nyiruan, Kumbang, Manuk, Centipedes, Cockroaches, Crickets, Earwigs, Fleas, Lies, Hornets, Beurit, MOSQUITOES, Ngengat, Pugs Bugs, Scorpions, Silverfish, Snakes, SPIDERS, rayap, Ticks, Borer Feat ...

    pd_ico_01
  • Air Cleaner Revitalizer Portable Home Air Purifier Anion Ozone Air Purifier With Filter for Office Hospital Air Cleaner Revitalizer Portable Home Air Purifier Anion Ozone Air Purifier With Filter for Office Hospital

    Air Cleaner Revitalizer Portable Home Air Purif ...

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Guangdong, Cina Nami Merek: OEM Modél Nomer: WK-air purifier-001 Voltage (V): 220 Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Suku cadang Gratis Garansi: 1 Taun, 1 Tahun Jenis: Instalasi Ozone Generator : Sértipikat Portabel: ce, Aplikasi RoHS: Hotel, Sumber Daya Rumah Tangga: usb, Nama Produk Listrik: Fungsi Pemurni Hawa Bumi: Ion Negatip Ngaluarkeun Warna: Bodas Noise: Fitur 18dB: Intisariasi Tinggi-Pamakéan Efisién: Daérah anu Eco-friendly .. .

    pd_ico_01
  • 2018 NEW Product Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller for Farm Grassland 2018 NEW Product Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller for Farm Grassland

    2018 Produk BARU Solar Powered Mole Repactor S ...

    Ihtisar Rincian Gancang Daérah anu Dianggo: 150-200 ㎡ Tipe Hama: Fitur Beurit: Tempat Berkelanjutan Asal: Guangdong, Cina Ngaran Merk: forecum Jumlah Modél: L828C Ngaran produk: Sonic Mole Repactor Working hour: 40hrs Mode kontrol: ON / OFF ukuran 1pack : 16.5 * 11.5 * 8.3cm 2pack ukuran: 14.6 * 11.8 * 11.8cm 1pack beurat: 210g 2pack beurat: 215g Jangkungna: 8.6 inci Lebar: 4.4 inci Solar panel: 5.5V 120mA panel surya hama Tipe Kontrol: panolak Pakét & Unit Jual Jual : Dosa ...

    pd_ico_01
  • Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office

    Ngajual Hama Nyamuk Éléktrik Éléktronik ...

    Ikhtisar Rincian Gancang Daérah Anu Dianggo: 100-150 méter pasagi Panyekel: Teu dihaja Tipe Hama: Sireum, Kalong, Kecoak, Laleur, Beurit, MOSQUITOES, SPIDERS Fitur: Tempat Asal Lestari: Guangdong, Cina Ngaran Merk: OEM Modél Nomer: CT- 3033 Nami produk: Hama ultrasonik nolak Tipe: Mosqutioes Fungsi: Nyamuk Obat Panganggoan: Bumi + Hotél + Catu Daya Kantor: AC90V-240V Pakét: Kotak Warna sareng Bahan khusus: Ukuran Plastik ABS: 88 * 53 * 50 (mm) Warna: biru , hejo, oranyeu, pu ...

    pd_ico_01
  • Amazon best sale ultrasonic electronic mosquito ant roach insect repellent, pest defender Amazon best sale ultrasonic electronic mosquito ant roach insect repellent, pest defender

    Reungit éléktronik ultrasonik jual terbaik Amazon ...

    Tinjauan Rincian Gancang Kapasitas: 1 Desain: Daérah Lumaku Biasa: 100-150 méter pasagi Produk: Mouse Repeller Use: control serangga Sumber Daya: Listrik, ultrasonik Spesifikasi: 2-5 Potongan Carger: Henteu Terapan Nagara: Harum Padet: teu aya Tipe Hama: Sireum, Kumbang, Kecoa, Crickets, Kutu, Laleur, Beurit, MOSQUITOES, SPIDERS Fitur: Lestari, Simpenan Tempat Asalna: Guangdong, Cina Nami Merek: OEM Model Model: AC-13 Packing: color box Nama produk: Amazon sa sa. ..

    pd_ico_01
  • 2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent 2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent

    2020 Amazon Best Seller Ditingkatkeun Ultrasonik Pes ...

    Ihtisar Rincian Gancang Kapasitas: 10 Desain: Daérah Lumaku Biasa: 150-200 ㎡ Produk: Paket Kombinasi Campuran Nyamuk Listrik: Kontrol serangga Sumber Daya: Spesifikasi Listrik: teu aya Carger: Henteu Laku Lembar Lumaku: 9 * 5.5 * 2.5cm Bobot Net: ≤0.5Kg Seungit: teu aya Tipe Hama: SPIDERS, SPIDERS, SPIDERS, SPIDERS, SPIDERS, SPIDERS, SPIDERS, SPIDERS, SPIDERS, SPIDERS Feature: Sustainable Place of Origin: CN Brand Brand: OEM & ODM Model Number: PR-09 Packing: ...

    pd_ico_01
  • 2020 New Product ultrasonic pest repeller control indoor rats mice rodent repellent EU UK AU US Plug 2020 New Product ultrasonic pest repeller control indoor rats mice rodent repellent EU UK AU US Plug

    2020 Produk Anyar ultrasonic pest repeller contr ...

    Ihtisar Rincian Gancang Kapasitas: 1 Desain: Daérah Lumaku Biasa: 100-150 méter pasagi Waktu Dipaké:> 480 Jam Produk: Pamakéan Mouse Repeller: kontrol serangga Sumber Daya: Spesifikasi Listrik: 2-5 Potongan Carger: Henteu Berlaku Propinsi: Harum Padet: teu aya Tipe Hama: Sireum, Bugs Pesanggrahan, Kumbang, Earwigs, Kutu, Lalat, Beurit, MOSQUITOES, Ngengat, Pugs Pugs, Scorpions, Borer, Sireum, Beetles, Cockroaches, Crickets, Kutu, Laleur, Beurit, Fitur Nyamuk: Disposable, Sustainable , Simpenan P ...

    pd_ico_01