Tentang Kami

Shenzhen Jinjiang Hi-Tech Co., Ltd.  mangrupikeun pabrik anu khusus dina nalungtik, ngahasilkeun sareng ngajual produk pengendalian hama, sareng mimiti ngahasilkeun produk di 2008. Ayeuna, paménta sareng perhatian dunya pikeun masalah hama sareng masalah ramah lingkungan beuki ningkat. Kami tujuan pikeun janten pemasok anu paling propésional sareng ranté suplai integrator produk kontrol hama, janten kami bakal neraskeun visi kami pikeun nawiskeun produk kontrol hama kualitas luhur sareng jasa anu saé pikeun merjuangkeun misi perusahaan kami: Nyiptakeun lingkungan hirup manusa anu langkung bersih pikeun ngahontal kasaimbangan ranté biologis.

Operusahaan anjeun fokus kana kualitas produk sareng kepuasan pelanggan sepanjang waktos, sareng ogé ketat pisan kana standar kualitas sareng pangiriman kargo, salami mangtaun-taun, kusabab panilitian, pamekaran, pamutahiran sareng pangalaman akumulasi, perusahaan urang ayeuna sanggup nyayogikeun produk premium pikeun konsumén, ogé kéngingkeun eupan balik anu saé. Di sagigireun nyayogikeun produk pikeun pasar domestik kami, kami utamina ngajual sareng nganteurkeun produk kami ka seueur nagara di panjuru dunya, sapertos Amérika, Jérman, Inggris, Australia, Selandia Baru, Rusia sareng sajabina.

We gaduh salah sahiji bengkel bungkusan di perusahaan urang kalayan luas cakupan 900m2, kalebet 9 mesin bungkus sareng sakitar 50pamaké. Ngeunaan produk plastik, lokakarya suntikan nempatan 810m2, cocog sareng 13 mesin suntikan, kalebet 5 mesin dina 80 ton, 3 mesin dina 50 ton, 3 mesin dina 160 ton, 2 mesin dina 130 ton sareng 25 padamel. Saprak taun ayeuna, sadaya mesin suntik parantos otomatis otomatis nganggo manipulator, anu tiasa ngajamin kualitasna, ogé ngahémat biaya dina waktos éta. Aya ogé salah sahiji bengkel stamping, kalayan luas 3000m2, gaduh puncher anu tepat, puncher gancang-gancang, numerik control puncher, sakitar 20 pagawé. Perusahaan kami ngahasilkeun sareng ngajual rupa-rupa produk pengendalian hama anu dianggo pikeun ngendalikeun hama dina sababaraha kaayaan. 

We mangrupikeun perusahaan global, produk penjualan panas utama kami nyaéta sarap beurit palastik, stasiun umpan beurit, bubu bubu, bubu mol logam, produk panyalindungan pepelakan, pengusir hama éléktronik, papan lem serangga, bubu lem tikus, paku manuk sareng séri hama ieu produk kontrol. Perusahaan ngagaduhan tim élit anu ngahijikeun pamekaran, produksi sareng penjualan, sareng nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu taliti sareng propésional kalayan pre-sales, sales sareng jasa purna jual. Perusahaan saluyu sareng trend pasar, tiasa ningali kabutuhan konsumén, ngenalkeun produk énggal, sareng teras-terasan sareng jaman.

Dina période ieu pinuh ku kasempetan sareng tantangan, nalika perusahaan ngagaduhan kamampuan offline anu hadé, éta sacara bertahap ngalegaan saluran penjualan online na, taat kana prinsip kerjasama anu bermutu sareng harga murah, saling nguntungkeun sareng kerjasama win-win. Perusahaan bakal nyayogikeun produk anu terjangkau sareng cekap pikeun mitra utama. Hayu sadayana anu mésér bebas jual beuli sareng jual.