Taros Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Nami Perusahaan: Shenzhen Jinjiang Hi-Tech Co., Ltd.

Telepon: 0755-81721025

Jam: Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten / Saptu, Minggu: Ditutup