Warta

  • Does the ultrasonic mosquito repellent have practical effects?

    Naha panolak reungit ultrasonik ngagaduhan épék praktis?

    Pangusir reungit ultrasonik ngagaduhan épék praktis. Pangusir nyamuk ultrasonik ngahontal pangaruh tina ngusir reungit bikang anu ngegel ku niron frékuénsi musuh alami reungit sapertos capung atanapi reungit jalu. Prinsip panggunaan: 1. Numutkeun st jangka panjang ...
    Maca deui
  • Prinsipna, syarat pamasangan sareng masalah umum tina panolak beurit ultrasonik

    Repeller beurit ultrasonik mangrupikeun alat anu ngagunakeun desain téknologi éléktronik propésional sareng mangtaun-taun panilitian ngeunaan rodénsia di komunitas ilmiah pikeun ngembangkeun alat anu tiasa ngahasilkeun gelombang ultrasonik 20kHz-55kHz. Gelombang ultrasonik anu dihasilkeun ku alat sacara efektif tiasa ngarangsang sareng ...
    Maca deui
  • Pangusir serangga ultrasonik ngajaga bumi anjeun tina rupa-rupa hama

    Pangusir serangga ultrasonik ngaluarkeun sora frékuénsi ékspéktip pisan, sareng sora anu dihasilkeun nunjukkeun yén kajadian hama rumah tangga parantos dikirangan, tapi ku évaluasi laboratorium, alat-alat ieu kedah leres-leres dibuktikeun ku sadayana. Ngusir serangga ultrasonik ieu ngagaduhan kamungkinan ...
    Maca deui
  • Naha panggunaan tukang maé reungit ramah lingkungan?

    Pembunuh reungit utamina ngagunakeun sensitipitas reungit kana panjang gelombang khusus, narik reungit ngaliwatan karbonat dioksida fotokatalitik, sareng langsung maéhan reungit ku ngagunakeun jaringan listrik tegangan-éksternal éksternal. Éta henteu aya haseup, teu raos sareng konsumsi énérgi anu handap. Éta anu paling ...
    Maca deui
  • Mitos kontrol hama usum panas dibolaykeun

    Reungit, laleur, tawon sareng hama usum panas umum anu sanés panginten hoyong ngarusak pésta usum panas-ngaganggu tamu anjeun sareng nyegah aranjeunna ngaraosan lingkungan luar. Dina usum panas, kagiatan hiburan luar pasti bakal panas, sareng pamilikna parantos nguping seueur tip DIY pikeun nyingkahan hama usum panas. ...
    Maca deui
  • Kumaha cara ngaleungitkeun reungit saatos banjir?

    Ayana reungit sacara serius bakal mangaruhan kualitas kahirupan masarakat. Henteu ngan éta, tapi aranjeunna ogé bakal ngarugikeun sagala rupa panyakit anu teu diarepkeun. Kusabab kitu, pencegahan sareng ngaleungitkeun reungit penting pisan. Dinten ieu, kuring bakal nyandak kaayaan pikeun ngajelaskeun ka anjeun, f ...
    Maca deui
  • Naha tukang nyamuk épéktip dina kamar tidur?

    Mangtaun-taun, dina jalan nyegah sareng ngendalikeun reungit, kaseueuran jalma ngan ukur ngarepkeun yén produk obat nyamuk tiasa ngirangan kakeunaan reungit dina awak manusa. Aya seueur jinis produk maéhan reungit anu aya di pasar, umumna kalebet coil reungit, reungit ...
    Maca deui
  • Masalah anu aya hubunganana sareng produk

    1. Naon prinsip drive ultrasonik produk pikeun ngajalankeun keco sareng beurit sareng ngaleungitkeun mites? Jawaban: Tés parantos ngabuktoskeun yén ultrasound tiasa nyababkeun teu ngarareunah pisan pikeun pangrungu sareng sistem saraf kaseueuran hama, sahingga maksa aranjeunna ngajauhan tina kisaran sora p ieu ...
    Maca deui
  • Naon tikét sato manusa?

    Seueur jalma anu ngagaduhan beurit di imahna hoyong ngaleungitkeun hama ieu. Beurit tiasa nyandak panyakit, sareng anu pangsaéna pikeun manusa cicing di bumi tanpa beurit, teu kaasup beurit piaraan. Nyekel beurit ku maéhan aranjeunna sigana kejem, sareng aya seueur cara pikeun ngaleungitkeun aranjeunna tanpa langsung nyababkeun aranjeunna ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2