2020 Amazon Best Seller Ditingkatkeun Ultrasonik Hama Repeller Colokkeun Hama Tolak, Kontrol Hama Électric, Bug Mouse Repactor

Pedaran pondok:

Kapasitas: 10

Desain: Biasa

Area anu berlaku: 150-200 ㎡

Produk: Paket Kombinasi Pangusir Nyamuk Listrik

Anggo: kadali serangga

Sumber Daya: Listrik

Spésifikasi: teu aya


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Kapasitas: 10

Desain: Biasa

Area anu berlaku: 150-200 ㎡

Produk: Paket Kombinasi Pangusir Nyamuk Listrik

Anggo: kontrol serangga

Sumber Kakuatan: Listrik

Spésifikasi: teu aya

Carger: Henteu tiasa dianggo

Ukuran lambaran: 9 * 5.5 * 2.5cm

Beurat bersih: ≤0,5Kg

Seungitna: teu aya

Jenis hama: SPIDERS, SPIDERS, SPIDERS, SPIDERS, SPIDERS, SPIDERS, SPIDERS, SPIDERS, SPIDERS, SPIDERS

Fitur: Lestari

Tempat Asalna: CN

Ngaran mérek: OEM & ODM

Jumlah modél: PR-09

Paking: Bungkusan kotak warna, Kotak warna packaing

Ngaran Produk: Pélor Péstol hama

Jenis Kontrol Hama: Éléktronik, Tipe Kontrol Hama

Bahan: ABS

Warna: Bodas

Pamakéan: Bumi + Hotel + Kantor + Kamar Tidur + Rumah Makan

Colokkeun: Standar AS & Inggris & EU

Sertipikat: CE / RoHS

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal

Ukuran rangkep tunggal: 10X10X10 cm

Beurat kotor tunggal: 0,200 kg

Tipe Paket: Bungkusan kotak warna, bungkusan khusus sayogi.

Waktos prosés:

Jumlah (Potongan) 1 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 10 12 Pikeun disawalakeun

Pedaran Video

Fitur:

[2020 Téhnologi Dual Chip Pangénggalna]: Repeller hama ultrasonik ieu nganggo dual-chip panganyarna, ngaluarkeun gelombang ultrasonik anu langkung kuat sareng pekat anu ngajantenkeun hama sareng rodénsia langkung hésé diimunisasi ti sateuacan. Kisaran frékuénsi ultrasonik ieu tiasa ngairitasi sareng ngaganggu otak sareng sistem saraf pendengaran supados gancang sareng kuat ngajalankeun jauh tina kaseueuran jinis hama sapertos beurit, mous, sireum, reungit, lancah, keco, sareng sajabana.

[Aman & Lingkungan Ramah]: Henteu aya bahan kimia, henteu toksik, kirang konsumsi tanaga, teu kadéngé sareng 100% Aman pikeun manusa sareng piaraan, henteu kedah meresihan hama anu maot, henteu peryogi aki sareng ngahémat seueur artos, alternatif lingkungan janten bahaya racun jeung Sprayers, bahan kimia jeung sarap, teu bau bau jeung Mayit.

[Gampang dianggo]: Kantun colokkeun hama émisi épékronis dina hama listrik. Bakal ngamimitian ngusir hama nalika lampu biru hurung. Disarankeun nyolok repeller kontrol hama ultrasonik antara 30-50 inci jauh tina lantai pikeun hama hiber sareng 10-30 inci tina taneuh pikeun ngarayap hama.

[Lebar Sinyalna]: Pangubaran Hama Ultrasonik épéktip dugi ka daérah 1600 SQ. Éta seueur dianggo di bumi, gudang, kantor, kebon, hotél, sareng sajabana Kusabab ultrasound henteu tiasa nembus tembok sareng benda padet, Disarankeun nempatkeun hiji di unggal rohangan. Sedengkeun pikeun daérah panyimpenan ageung, kami nyarankeun masang 2 atanapi langkung alat.

[Tenang Sareng Épéktip]: The Ultrasonic Pest Repeller damel sareng gelombang ultrasound frékuénsi rendah, henteu aya sora di rohangan anu tiasa mangaruhan anjeun sareng piaraan anjeun. Kaseueuran nasabah tiasa ningali hasilna dina waktos 3-4 minggu! Maka urang tiasa pamitan hama sareng beurit! Upami anjeun ngagaduhan masalah, mangga ngahubungi kami. Kami arepkeun anjeun bobo sacara nyaman sareng ngagaduhan lingkungan anu teu aya hama.

Panjelasan Produk

Spésifikasi Produk

Daya Anu Dipeunteun: 5W

Tegangan Daya: AC 90 ~ 220V

Frékuénsi Ultrasonik Teu Kadéngé: 25-65KHz

Daérah sinyalna anu épéktip: 800- 1200 Sq. Ft./unit

Paket Kalebet: 6 bungkus

 

Pitunjuk

1. Jauhkeun tina karpét, langsir sareng bahan serepan sora naon waé anu tiasa ngirangan pangaruhna.

2. Jumlah rodénsia sareng serangga tiasa ningkat dina sababaraha dinten munggaran. Sareng pangusir hama bakal ngusir aranjeunna sadayana salami opat minggu ka payun.

3. Normal yén beurit sareng vermin bakal ningkat dina awal dinten anu nganggo sabab nuju kabur ti tempat cicing saatos serangan ultrasonik. Pangirangan dina kagiatan hama kedah lumangsung dina waktos 2-3 Minggu.

4. Sora ultrasonik henteu tiasa nembus jati, lomari atanapi témbok, jaga ruang anu cekap di daérah tempat éta dipasang. Kanggo nambihan pangaruhna, anjeun kedah nganggo sababaraha alat di gudang atanapi sababaraha kamar.

 

SPESIFIKASI:

Bahan
ABS
Ukuran produk
82 * 62 * 25mm
Frékuénsi
25-65KHz
Tegangan input
90-250V / AC
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent2
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent3
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent4
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent5
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent6
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent7
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent8
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent9
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent10
2020 Amazon Best Seller Upgraded Ultrasonic Pest Repeller Plug Pest Reject, Electric Pest Control, Bug Mouse Repellent11

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami