Ngajual Héam Éléktrik Éléktrik Éléktronik paling Anyar pikeun Bumi sareng Kantor

Pedaran pondok:

Area anu berlaku: 100-150 méter pasagi

Carger: Henteu Lumaku

Jenis Hama: Sireum, Kelelep, Kecoak, Lalat, Beurit, MASJID, SPIDERS

Fitur: Lestari

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: OEM

Nomer Modél: CT-3033


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Area anu berlaku: 100-150 méter pasagi

Carger: Henteu tiasa dianggo

Jenis hama: Sireum, Kelelep, Kecoak, Laleur, Beurit, MASJID, SPIDERS

Fitur: Berkelanjutan

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: OEM

Jumlah modél: CT-3033

Ngaran Produk: Hama ultrasonik ditolak

Jenis: Mosqutioes 

Fungsi: Pangusir Reungit

Pamakéan: Bumi + Hotel + Kantor

Pasokan listrik: AC90V-240V

Paking: Kotak Warna sareng ngarobih

Bahan: Plastik ABS

Ukuran: 88 * 53 * 50 (mm)

Warna: biru, héjo, oranyeu, ungu, pink sareng ngarobih

Sertipikat: CE ROHS

Jenis Kontrol Hama: pangusir hama ultrasonik

Kamampuhan Suplai: 20000 Unit / Unit per Dinten Ultrasonik hama nolak pabrik

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: 1/2/4/6 bungkus dina hama ultrasonik nampik kotak warna atanapi OEM

Palabuhan: Yantian, Shenzhen

Pedaran Video

Fitur:

* Dumasar téknologi gelombang ultrasonik panganyarna, nyetir hama sapertos reungit, lancah, beurit, beurit, gandang, sireum, kaluar ti bumi anjeun, kantor, réstoran, gudang, garasi, sareng sajabana.

* sacara épéktip sareng gampang saatos 3 minggu dianggo.

* Wewengkon panggunaan anu épéktip per unit dugi ka 180 méter pasagi unggal kamar hiji

* 100% henteu ngarugikeun manusa & piaraan, henteu bau, ramah lingkungan.

* Konsumsi listrik rendah, teu aya pangaruhna kana alat-alat rumah tangga anu sanés.

* GAMPANG Maké: Ngan colokkeun kana stop kontak sareng ngantep éta ngalakukeun sésana.

Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office
Ngajual Héam Éléktrik Éléktrik Éléktronik paling Anyar pikeun Bumi sareng Kantor
Ngaran prosedur:
Hama ultrasonik ditolak
Bahan:
ABS
Ukuran:
88 * 53 * 50mm
Beurat:
33g
Kakuatan:
6-8W
Colokkeun:
AU / EU / AS / Inggris
Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office2
Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office3
Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office4
Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office5
Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office6
Best Selling Ultrasonic Electric Mosquito Pest Reject for Home and Office7

FAQ

Q1, Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Kami pabrik asli, didirikeun taun 2003, pabrik profesional dina alat bumi anu pinter, produk utami kalebet panebih hama ultrasonik, pemurni hawa mobil, alat-alat perawatan kulit.

 

Q2, Naon kaunggulan anjeun sareng kunaon urang kedah milih anjeun?

A: (1) Pangalaman manufaktur euyeub umur 15 taun, anu ngajantenkeun kami terang produk sareng pasar langkung saé, sareng terang naon anu anjeun peryogikeun sareng cocog.

(2) Salaku pabrik, urang henteu kantos ngudag kauntungan ageung, margina sempit pikeun ngadukung padamel sareng pagawé urang mangrupikeun udagan urang, janten anjeun henteu kedah hariwang harga PUNGKIT anjeun tiasa nampi ti kami.

(3) Pangalaman anu euyeub dina OEM & ODM, anu anjeun peryogikeun sareng anu dipikahoyong nyaéta anu kami saé.

(4) Kamampuh pasokan ageung, 20000 sét / dinten, sareng tiasa digedékeun numutkeun paménta nyata.

 

Q3, Naon sertifikasi anu anjeun gaduh?

A: Kami gaduh sadayana sertifikasi anu diperyogikeun sapertos CE, RoHS, FCC, MSDS, jsb atanapi anu sanés anu anjeun peryogikeun khusus.

 

Q4, Naha kuring tiasa gaduh sampel gratis pikeun diuji?

A: Leres, pikeun pertama kalina anjeun damel sareng kami, biaya kurir bakal dibayar prabayar sareng kami bakal mayar anjeun biaya nalika anjeun mesen urutan resmi anu munggaran.

 

Q5, Naon istilah pangiriman anjeun?

A: Teu kirang ti 30% setoran kana konfirmasi order, sareng pambayaran kasaimbangan sapinuhna sateuacan dikirim.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami