Amazon pangicalna éléktronik éléktronik reungit sireum manuk hérék pangusir serangga, bek hama

Pedaran pondok:

Kapasitas: 1

Desain: Biasa

Area anu berlaku: 100-150 méter pasagi

Produk: Mouse Repeller

Anggo: kadali serangga

Sumber Daya: Listrik, ultrasonik

Spésifikasi: 2-5 Potongan


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Kapasitas: 1

Desain: Biasa

Area anu berlaku: 100-150 méter pasagi

Produk: Mouse Repeller

Anggo: kontrol serangga

Sumber Kakuatan: Listrik, ultrasonik

Spésifikasi: 2-5 Potongan

Carger: Henteu tiasa dianggo

Nagara: Padet

Seungitna: teu aya

Jenis hama: Sireum, Kumbang, Kecoa, Jangkrik, Kutu, Laleur, Beurit, MASJID, SPIDERS

Fitur: Berkelanjutan, Simpenan

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: OEM

Jumlah modél: AC-13

Paking: kotak warna

Ngaran Produk: Amazon pangalusna dijual ultrasonik panolak serangga éléktronik, bek hama

Fungsi: Kadali hama

Jenis: Pangubaran hama ultrasonik

Kauntungannana: Lingkungan, marahmay

Sertipikat: CE RoHS FCC EPA

Voltaseu: AC90 ~ 250 (V)

Frékuénsi ultrasonik: 25-74KHz

Bahan:Plastik ABS

Warna: Bodas & ngarobih

Beurat: 0,060kg

Waktos Anu Dianggo: 1-2 taun

Ukuran lambaran: 65 * 54 * 106mm

Beurat bersih: 0,060kg

Kamampuhan Suplai: 30000 Potongan / potongan per Minggu

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: Kotak warna

Palabuhan: shenzhen

Waktos prosés:

Jumlah (Potongan) 1 - 3000 > 3000
Est. Waktos (dinten) 7 Pikeun disawalakeun

Panjelasan Produk

1. Konsumsi énergi rendah

2. beurat beurat portability

3. Sensor termal dina legana 4 méter

4. Gelombang ultrasonik repeller hama fungsional

Produk 5.Customizable sakumaha hayang anjeun

Amazon best sale ultrasonic electronic mosquito ant roach insect repellent, pest defender4

Ultrasonik sareng Éléktromagnétik Unggul Téknik DUAL CHIP Kami Bakal Ngajagaan Kulawarga Anjeun sareng Bumi Ti Beurit, Sireum, Cockroaches, Reungit, Lalat, Lancah Sareng Deui!

Éta mangrupikeun jinis produk éléktronik téknologi tinggi AC-13 alat ngusir serangga éléktronik, éta nganggo frekuensi nyapu frekuensi tinggi sirkuit ultrasonik, scanning frékuénsi ultrasound pikeun 25 ~ 74KHZ, panilitian ilmiah mendakan yén reungit sareng keco, rodénsia, tungau sareng hama sanés dina kisaran frékuénsi akustik sareng sistem éndokrin, sareng fungsi fisiologis bakal ngahasilkeun huru-hara flocculation, anu ngagaduhan peran pikeun ngusir sareng maéhan, ultrasonik sato manusa sareng sato sanés henteu bahaya, sabab langkung ti 20kHz gelombang jalma henteu tiasa nguping. Kusabab aman, henteu-toksik, henteu raoseun, épisién, janten parantos seueur dianggo.

Produk ieu seueur dianggo di kulawarga, gudang, toko, hotél, rumah sakit, kantor, kamar, kebon, hotél sareng depot gabah sanésna

Kisaran produk: 100-120 méter pasagi, épék pangsaéna nyaéta 50 méter pasagi, sareng unggal rohangan pikeun masang hiji.

Tegangan suplai kakuatan: AC90V-AC250V

Konsumsi listrik: kirang ti 5W

Fitur:

1.Pet Friendy

2. Aman pikeun Childen

3. Panutup Sampe 1615Sq ft per hijian

4.Gawe 24/7-Énergi Cekap

Paramenters produk

Tegangan suplai kakuatan
AC90 ~ 250 (V) / 50 ~ 60 (Hz)
Frékuénsi ultrasonik
25-74Khz
Bahan
Palastik ABS
Daya anu dinilai
kirang ti 5 (W)
Pakét
kotak warna

Pedaran Video

Amazon best sale ultrasonic electronic mosquito ant roach insect repellent, pest defender5

FAQ

Q: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

A: Kami produsén propésional sareng pabrik urang sorangan.

 

Q: Dupi anjeun nyetak logo kuring nyalira kana produk atanapi bungkusan?

A: Leres, langkung ti 500 pcs urang tiasa ngosongkeun nyetak logo anjeun dina unggal produk. Kami ogé nyayogikeun jasa bungkusan khusus.

 

Q: Dupi abdi tiasa gaduh conto conto gratis pikeun Péstolik Pamaén Repeller?

A: Tangtosna anjeun tiasa, kami nampi order sampel, tapi peryogi anjeun mayar biaya pangiriman.

 

P: Naha urang percanten ka anjeun?

A: Produk kami parantos lulus kana sertifikasi ketat ngeunaan CE, FCC sareng Rohs. Kami ogé parantos kéngingkeun nomer pendaptaran EPA.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami