Ditingkatkeun Kuat Éléktronik Mouse Repeller Bajing Pangusir Anti Rat Reungit Killer Hama Repeller Reungit Tolak Kontrol Jebakan

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: DY, DY

Nomer modél: DY-107

Kaayaan: Semprot

Beurat Bersih: ≤0.5Kg

Seungitna: Henteu


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: DY, DY

Nomer modél: DY-107

Fitur: Lestari

Jenis hama: Sireum, Lebah, Kumbang, Borer, Earwigs, Laleur, Tanduk, Beurit, beurit

Kapasitas: 1, 100000 - 1000000

Desain: Biasa

Area anu berlaku: 100-150 méter pasagi

Waktos Anu Dianggo:> 480 Jam

Anggo: kontrol sato, tegalan, kontrol serangga, Gelang Pangusir Reungit, Stiker Nyamuk Nyamuk, Ngeresihkeun / Panyimpenan, pepelakan & kebon, bumi & perimeter, SANITARY, Ngaleungitkeun bau / Ngabubarkeun, Tikar Panggang, Pendinginan, Inuman / Pangan, Panas

Sumber Daya: listrik

Spésifikasi:> 30 Potongan

Carger: Henteu Lumaku

Ukuran lambaran: 92X73X63MM

Kaayaan: Semprot

Beurat Bersih: ≤0.5Kg

Seungitna: Henteu

Suplai Daya: Batré rechargeable bawaan

Gaya: Luxe

Pamakéan: Advanced Ultrasonic Rodent Repelling System

Jenis Smart: Kontrol sora

Kasempetan: Pesta, Kawinan & Dursasana, Kawinan, Wisuda

Batré Diperyogikeun: Henteu

Merek sorangan: enya

Aplikasi: Kantor, Kamar Tidur, Ruang Keluarga, Dapur, Indoor, outdoor, Area binatu, Balkon, Ruang Makan, Kamar Mandi, Aula, Ruang Tembok

Nyaéta Perangkat Cerdas: enya

Usum: A / W

Nami produk: Gelang Pangusir Nyamuk

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 1000 Potongan / Potongan per Dinten

Bungkusan & Pangiriman

Palabuhan: shenzhen

Waktos prosés: 

Jumlah (Potongan) 1 - 4 5 - 10 > 10
Est. Waktos (dinten) 8 15 Pikeun disawalakeun

Pedaran Video

Detil Gancang

Palabuhan: shenzhen
Syarat pamayaran: L / C; D / A; D / P; T / T; Western Union, MoneyGram
Kamampuhan Suplai: 1000.0 Peice / Peices per Dinten
Kajadian: Pesta, Kawinan & Akad Nikah, Kawinan, Wisuda
Sumber Kakuatan Listrik
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap2
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap3
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap4
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap5
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap6
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap7
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap8
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap9
Upgraded Strong Electronic Mouse Repeller Squirrel Repellent Anti Rat Mosquito Killer Pest Repeller Mosquito Reject Control Trap10

Panjelasan Produk

Nami Sistem Repelling Rodénior Canggih
Warna Karbon abu Steel abu

[Didedikasikan pikeun Rodent Repelling]: Béda sareng panolak hama anu séjén di pasar, panolak tikus ultrasonik kami dirancang pikeun sasaran beurit, beurit, bajing sareng rodénsia anu sanés. Kadali tikus bakal kéngingkeun hasil anu pangsaéna ku ngagunakeun produk urang.

[Operasi Mode Kembar]: Pangubaran rodénsia Ultrasonik nganggo chip pinter pangénggalna sareng ngagaduhan operasi dua modeu. Modeu anu béda ngaluarkeun gelombang sora anu béda. Gelombang sora tina panolak beurit bakal ngarangsang sistem tory beurit sareng otak. Beurit, beurit, bajing sareng rodénsia anu sanés teu tiasa nahan sora supados aranjeunna bakal ninggalkeun bumi anjeun.

[100% Aman pikeun Manusa sareng Pets]: Henteu aya bahan kimia, teu aya pembunuhan. Pangusir beurit ultrasonik ieu didamel tina bahan tahan seuneu ABS, awét sareng ramah lingkungan. Henteu ngabahayakeun murangkalih sareng piaraan anjeun. Sareng éta moal maéhan ieu sasatoan, tinggalkeun aranjeunna kaluar ti bumi anjeun.

[Lebar Épéktip Épéktip]: Kisaran épéksi beurit urang nyaéta 155000 inci persegi. Éta seueur dianggo di kamar tidur, dapur, aula, gudang, kantor, hotél, sareng sajabana Kami nyarankeun yén anjeun masang repeller rodénsia pikeun tiap rohangan kusabab ultrasound henteu tiasa nembus témbok sareng padet.

Naha rodénsia leutik nyerang bumi, gudang, toko atanapi rohangan kantor anjeun teras-terasan? Naha bajing ngegel kawat di bumi anjeun? Henteu masalah, kami siap nawiskeun anjeun penemuan inovatif pikeun merangan aranjeunna - reporter beurit ultrasonik. Repeller rodénsia ngaluarkeun gelombang ultrasonik tina frékuénsi anu béda, anu tiasa ngusir rodénsia. Alatna tiasa ditempatkeun di rohangan mana waé sareng henteu nganggo zat toksik nalika damel.

 

Spésifikasi produk:

Bahan: Plastik

Warna: hideung

Alat Kasalametan: Tangki seuneu anu diwangun

Frékuénsi Input: 25-65kHz

Tegangan Masukan: 90V-250V

Kakuatan: 4-6W

Ukuran: 92 * 73 * 6m

Suhu Operasi: -15 Celsius -60 Celsius

Suhu Perating: -10 Clesius ~ 60 Celsius

Kalembaban Operasi: kirang sami 85% RH

Perating Kalembaban: kirang sami 85% RH

Ajakan Haneut:

1. Punten ngajauhan jarak tina karpét, curtaun sareng naon-naon bahan nyerep sora anu tiasa ngirangan pangaruh panyiraman hama.

2. Panolak rodénsia ultrasonik ngagaduhan dua modeu operasi: Mode1 (lampu konéng kedip-kedip lalaunan), Mode2 (lampu beureum sareng konéng kedip-kedip silih gentos). Urang henteu tiasa ngupingkeun Mode 1 tapi Mode 2 tiasa didangu ku ceuli manusa. Disarankeun ngagunakeun Mode 2 nalika dina hiji nyaéta anu di bumi.

3. Entong nganggo pelarut anu kuat, cai atanapi kaén anu beueus pikeun ngabersihkeun répétén rodénsia.

Tipe Colokkeun: US Colokkeun, éta dilarapkeun ka Kanada, India, Jepang, Méksiko, Thailand, Taiwan, Amérika Serikat, sareng Pilipina sareng sajabina.

Paket Cotén:

1 * Rodent Repeller

Ngan ukur eusi rangkep di luhur, produk sanés henteu nganggo.

Catetan: Pamotretan cahaya sareng tampilan anu béda tiasa nyababkeun warna barang dina gambar sampah sapertos anu sanésna. Pangukuran anu diidinan kasalahan nyaéta +/- 1-3cm

FAQ

Q1: Naon MOQ na?

A1: 200PCS pikeun desain urang sorangan.

 

Q2: Dupi abdi tiasa gaduh conto sampel pikeun produk?

A2: Leres, kami ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampel campuran tiasa ditampi.

 

Q3: Kumaha upami waktos pamimpin?

A3: Sampel peryogi 3-5 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu kanggo jumlah pesanan langkung ti.

 

Q4: Kumaha anjeun ngintunkeun barang sareng sabaraha waktos dugi ka sumping?

A4: Urang biasana dikirimkeun ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Éta biasana nyandak 6-9 Dinten dugi. Aliran laut sareng laut shpping ogé opsional.

 

Q5: Naha OKÉ pikeun nyetak logo kuring dina produk?

A5: Leres, Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng mastikeun desainna heula dumasar kana sampel kami.

 

Q6: Naha anjeun nawiskeun jaminan pikeun produk?

A7: Mimiti hayu urang terang syarat atanapi aplikasi anjeun. Kadua, Kami ngadugikeun sasuai ka kabutuhan anjeun atanapi saran kami. Kadua pelanggan negeskeun conto sareng tempat titipan kanggo urutan formal. Kaopat, urang ngatur produksi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami