Sweettreats Hemat Énergi Ultrasonic Pest Repeller Sireum Rumah Tangga Éléktronik Inséktisida Mouse Rat Trap Serangga

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Cina

Ngaran mérek: Henteu aya mérek

Nomer modél: WK-A08

Beurat Bersih: ≤0.5Kg

Bahan: Plastik ABS

Nami produk: Ultrasonic Pest Repeller


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna: Cina

Ngaran mérek: Henteu aya mérek

Nomer modél: WK-A08

Fitur: Paké, Sustainable, Simpenan

Jenis Hama: Sireum, Kelelep, Bugs Pesanggrahan, Nyiruan, Kumbang, Manuk, Centipedes, Cockroaches, Crickets, Earwigs, Fleas, Lies, Hornets, Beurit, MOSQUITOES, Ngengat, Kalajengking, Silverfish, oray, SPIDERS, rayap, ticks, Borer, Pél Bugs

Kapasitas: 50

Desain: Sasatoan, KARTON, Biasa

Area anu berlaku: 100-150 méter pasagi

Waktos Dianggo: Henteu Lumaku

Produk: Paket Kombinasi Pangusir Nyamuk Listrik

Anggo: kadali serangga

Sumber Daya: Listrik

Spésifikasi: 2-5 Potongan

Pakét: Kotak warna

Carger: Henteu Lumaku

Nagara: Padet

Beurat bersih: ≤0,5Kg

Bahan: Plastik ABS

Ngaran Produk: Pélor Péstol hama

Fungsi: Maéhan Reungit + Killer Serangga + lampu

Pamakéan: Bumi + Hotel + Kantor

Nami: plug-in beuli ultrasonik

Barang: Produk Ngontrol Serangga

Pakét: Kotak warna

Sasayogian tanaga: AC110-220V

OEM: Ditarima

Frékuénsi: 50-60KHZ

Ukuran lambaran: 90 * 57 * 50mm

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal

Ukuran paket tunggal:  7X10X6 cm

Beurat kotor tunggal: 0,120 kg

Tipe Paket: Kotak Kado, Kotak Kardus

Conto Gambar:

Sweettreats Energy Saving Ultrasonic Pest Repeller Ant Household Electronic Insecticide Mouse Rat Trap Insect

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan) 1 - 10000 > 10000
Est. Waktos (dinten) 5 Pikeun disawalakeun

Pedaran Video

Fitur:

1. panolak tiasa épéktip dipaké dina rohangan 100-150 méter pasagi.

2. Pangusir tiasa ngusir hama sapertos: reungit, laleur, sireum, réptil, keco sareng beurit, jsb.

3. Gelombang ultrasonik anu dipancarkeun ku alat moal nganyenyeri sato piaraan manusa atanapi kulawarga, sareng henteu ngaganggu alat-alat rumah tangga ogé.

4. Alatna aman sareng perlindungan lingkungan, henteu bau, konsumsi kakuatan rendah, sareng dilengkepan ku téknologi éléktronik anu maju.

Daya anu dinilai 5 (W)
Tegangan suplai kakuatan AC90 ~ 250 (V)
Frékuénsi kakuatan 50 ~ 60 (Hz)
Diménsi 90 * 57 * 50MM
Ngepak kotak warna
Bahan Bahan ABS
Beurat bersih 35g
Warna bodas / hideung

Kauntungannana

1, CE, ROHS, FCC, Sértipikat ngahontal

2, 100% pamariksaan sareng jaminan kualitas 2 taun

3, 5 ~ 710 dinten waktos nuju gancang.

4, Jaminan Perdagangan Alibaba, Paypal, T / T, Western Union tiasa ditampi

WT01 BLOOD GLUCOSE METER1
WT01 BLOOD GLUCOSE METER2

FAQ

1. Naha urang kedah milih anjeun?

Kami gaduh tim padamelan propésional, jasa sareng pamariksaan, sareng kami gaduh subfactory nyalira.

 

2. Kumaha perkawis harga anjeun?

Kami ngahususkeun pikeun ngarobih barang-barang Sundry & kualitas luhur anu berkualitas tinggi sareng tiasa ngabantosan anjeun pikeun minuhan sarat naon waé kalayan harga anu paling lumayan.

 

3. Kumaha upami layanan purna jual anjeun?

Kami ngawalon unggal panilitian dina waktos 12 jam sareng nyobian anu pangsaéna pikeun nyumponan paménta konsumén, bakal konsultasi sareng nuturkeun jual beuli sareng penanganan anu relevan.

 

4. Kumaha upami pangiriman anjeun?

Kami gaduh diskon ageung ti forwarder (Kontrak Panjang). Sareng bakal ngabantosan anjeun milih cara transportasiaion anu pangsaéna sareng paling murah pikeun anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami