Standar Amérika sareng standar Éropa Éléktronik éléktronik émulator hama pikeun beurit reungit reungit hama

Pedaran pondok:

Kapasitas: 1

Desain: Cartoon

Area anu berlaku: 100-150 méter pasagi

Waktos Anu Dianggo:> 480 Jam

Produk: Mouse Repeller

Anggo: kadali serangga

Sumber Daya: listrik


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Kapasitas: 1

Desain: Cartoon

Area anu berlaku: 100-150 méter pasagi

Waktos Anu Dianggo:> 480 Jam

Produk: Mouse Repeller

Anggo: kadali serangga

Sumber Daya: listrik

Spésifikasi: 2-5 Potongan

Carger: Henteu Lumaku

Ukuran lambaran: 9 * 6 * 3.3cm, 9 * 6 * 3.3cm

Nagara: Padet

Beurat Bersih: 83g

Seungitna: Henteu

Jenis Hama: Sireum, Kelelep, Bugs Pesanggrahan, Kumbang, Kecoa, Crickets, Earwigs, Kutu, Laleur, Beurit, MOSQUITOES, Ngengat, Pugs Pugs, Kalajengking, oray, SPIDERS, rayap, Ticks, Borer

Fitur: Lestari, Simpenan

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: OEM

Jumlah modél: CBK-188

Paking: 1/2/4/6 bungkus

Sasayogian tanaga: AC100V-230V / 50-60HZ

Sertifikasi: CE, ROHS, MSDS, FCC, EPA

Frékuénsi ultrasonik 1: 25-70KHZ

Frékuénsi ultrasonik 2: 10-70KHZ

Frékuénsi Éléktromagnétik: 0,8-8HZ

Bahan: ABS

MOQ: 100 pcs

Tipe Colokkeun: AS Colokkeun / EU Colokkeun / UK Colokkeun

Kakuatan: 6W

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 40000 Potongan / potongan per Minggu

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: kotak warna

Palabuhan: Shenzhen

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 10 Pikeun disawalakeun

Standar Amérika sareng standar Éropa Éléktronik éléktronik émulator hama pikeun beurit reungit reungit hama

Desain anyar, téknologi anyar, Bahan Anyar

Panjelasan Produk

American standard and European standard Electronic ultrasonic pest repeller for mouse roach mosquito pest repeller

Spésifikasi

Ngaran Produk
Kontrol Repeller Éléktromagnétik Ultrasonik
Modél NO.
CBK-188
Modeu damel
Band 1: ultrasonik (20-70khz) & éléktromagnétik
Band 2: ultrasonik (10-70khz) & éléktromagnétik
MOQ
100PCS
LOGO 
Tiasa disaluyukeun
Sampel
Didukung
Waktos prosés
1-2 dinten kanggo conto.
5-7 dinten kanggo mesen ageung
American standard and European standard Electronic ultrasonic pest repeller for mouse roach mosquito pest repeller04
American standard and European standard Electronic ultrasonic pest repeller for mouse roach mosquito pest repeller

Repeller hama éléktronik CBK188 nganggo téknologi paling anyar ngeunaan mikroelektronika modéren, éta tiasa ngahasilkeun gelombang éléktromagnétik sareng ultrasond / bionik kalayan robih, anu bakal meta kana beurit, reungit, keco sareng pendengaran hama sanésia sareng systerm saraf. hama bakal ngaréaksikeun négatip sareng kabur.

American standard and European standard Electronic ultrasonic pest repeller for mouse roach mosquito pest repeller03

FAQ

Q1.: Naon MOQ produk?

A: Kami gaduh MOQ panghandapna tina 2 pcs

 

Q2.: Naha sampel didukung?

A: Leres, sampel gratis tiasa disayogikeun.

 

Q3.: Dupi urang tiasa ngarobih produk?

A .: Pasti, logo, warna, kotak tiasa disaluyukeun, labél swasta ogé didukung.

 

Q4.: Naon waktos pamimpinna?

A .: Biasana 1-2 dinten kanggo urutan sampel, 3-5 dinten kanggo urutan biasa, 7-10 dinten kanggo urutan khusus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami