Air Cleaner Revitalizer Portable Home Air Purifier Anion Ozone Air Purifier Kalayan Filter pikeun Rumah Sakit Kantor

Pedaran pondok:

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: OEM

Nomer modél: WK-air purifier-001

Tegangan (V): 220

Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: suku cadang gratis

Garansi: 1 Taun, 1 Taun

Jenis: Ozon Generator

Pamasangan: Portabel


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: OEM

Jumlah modél: WK-hawa nyucikeun-001

Tegangan (V): 220

Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Suku cadang gratis

Garansi: 1 Taun, 1 Taun

Jenis: Ozon Generator

Pamasangan: Portabel

Sertifikasi: ce, RoHS

Aplikasi: Hotél, Rumah Tangga

Sumber Kakuatan: usb, Listrik

Ngaran Produk: Pemurni Cai Bumi

Fungsi: Ion négatip Kaluaran

Warna: Bodas

Noise: 18dB

Fitur: Kecerdasan Tinggi-effiency

Pamakéan: Ramah lingkungan

Area anu berlaku: 10m2

Sénsor: Debu Laser + Bau TVOC + Kalembaban

Sasayogian tanaga: Colokkeun Eletric

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal

Ukuran rangkep tunggal: 10X6X7 cm

Beurat kotor tunggal: 0,120 kg

Jenis Paket: Kado Kado, Kardus

Waktos prosés :

Jumlah (Potongan) 1 - 10000 > 10000
Est. Waktos (dinten) 5 Pikeun disawalakeun
Air Cleaner Revitalizer Portable Home Air Purifier Anion Ozone Air Purifier With Filter for Office Hospital

Air Cleaner Revitalizer Portable Home Air Purifier Anion Ozone Air Purifier Kalayan Filter pikeun Rumah Sakit Kantor

Air Cleaner Revitalizer Portable Home Air Purifier Anion Ozone Air Purifier With Filter for Office Hospital2
Air Cleaner Revitalizer Portable Home Air Purifier Anion Ozone Air Purifier With Filter for Office Hospital3

FAQ

Q: Naon kode HS pikeun lampu ieu?

A: 9505100090

 

Q: Sabaraha warna lampu string LED?

A: Bodas tiis, bodas haneut, beureum, biru, héjo, warna-warni

 

Q: Naha anjeun ngagaduhan CE pikeun produk ieu?

A: Leres, kami gaduh laporan uji CE.

 

Q: Sabaraha modél kedip-kedip anjeun tiasa ngahasilkeun?

A: 8 mode, mode tunggal

 

Q: Naon cara mayar anjeun nampi?

A: kami nampi T / T, PayPal, Escrow, Western Union

 

Q: Naon colokan nangtung anjeun tiasa ngalakukeun?

A: EU, UK, AS sareng Batre

 

Q: Naon port FOB?

A: Pelabuhan Tianjin Xingang

 

T: Naha anjeun nganggo bahan ramah lingkungan héjo?

A: Leres. sadaya hasil kami didamel tina bahan ramah lingkungan héjo.

 

Q: Naon MOQ pikeun produk ieu?

A: 1000 PCS

 

Q: Naha éta pikeun panggunaan luar atanapi dianggo di jero rohangan?

A: Jero rohangan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk