2019 Amazon Panas Ngajual Rumah Tangga Plastik Asasi Manusa Live Catch Smart Mouse Rat Trap Mouse Trap Cage

Pedaran pondok:

Nomer modél: kandang WK-mouse

Fitur: Paké, Sustainable, Simpenan

Carger: Henteu Lumaku

Ukuran lambaran: 170 * 61.5 * 64mm

Nagara: Padet

Beurat Bersih: ≤0.5Kg


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna: CinaNgaran mérek: OEM

Nomer modél: kandang WK-mouse

Fitur: Paké, Sustainable, Simpenan

Jenis Hama: Sireum, Kelelep, Bugs Pesanggrahan, Nyiruan, Kumbang, Manuk, Centipedes, Cockroaches, Crickets, Earwigs, Kutu, Laleur, Hornets, Beurit, MOSQUITOES, Ngengat, Pugs Bugs, Scorpions, Silverfish, Snakes, SPIDERS, rayap, Ticks , Borer

Kapasitas: 1

Desain: Biasa

Area anu berlaku: 600-800

Waktos Anu Dianggo: Henteu tiasa dianggo

Produk: Mouse Repeller

Anggo: kontrol serangga

Sumber Kakuatan: Teu aya

Spésifikasi: 2-5 Potongan

Paking: Kotak warna

Carger: Henteu tiasa dianggo

Ukuran lambaran: 170 * 61.5 * 64mm

Nagara: Padet

Beurat bersih: ≤0,5Kg

Ngaran Produk: Jebak Lem Rat

Fungsi: Ngusir Reungit

Nami: bubu beurit

Barang: Jebakan Kandang Beurit

Bahan: Plastik

Pakét: Kotak warna

Garansi: 1 Taun

Pamakéan: Bumi + Hotel + Kantor + Kamar Tidur + Rumah Makan

MOQ: 10 pcs

Wangun: Alun-alun

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal

Ukuran paket tunggal:  19X8X14 cm

Beurat kotor tunggal: 0,450 kg

Tipe Paket: Kotak Kado, Kotak Kardus

Waktos prosés:

Jumlah (Potongan) 1 - 10000 > 10000
Est. Waktos (dinten) 5 Pikeun disawalakeun

Pedaran Video

Fitur:

Ngaran Produk
bubu beurit pinter
mérek
OEM
matéri
Palastik ABS
ukuran produk
170 * 61.5 * 64mm
NG
320g
warna
hejo / tawney
paking nétral
1 rangkep atanapi 2 bungkus
2019 Amazon Hot Sell Household Plastic Humane Live Catch Smart Mouse Rat Trap Mouse Trap Cage
2019 Amazon Hot Sell Household Plastic Humane Live Catch Smart Mouse Rat Trap Mouse Trap Cage02
2019 Amazon Hot Sell Household Plastic Humane Live Catch Smart Mouse Rat Trap Mouse Trap Cage03

FAQ

Q1. Dupi abdi tiasa gaduh conto order?

A: Leres, kami ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampel campuran tiasa ditampi.

 

Q2. Kumaha upami waktos pamimpinna?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1 minggu kanggo jumlah pesanan langkung ti 2000sét. Maka urang peryogi 2-4 dinten kanggo nganteurkeun barang ti Guangzhou ka Shanghai / Shenzhen / palabuhan anu sanés.

 

Q3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ?

A: MOQ Lemah, 1pc pikeun conto mariksa sayogi.

 

Q4. Kumaha anjeun ngintunkeun barangna sareng sabaraha waktos dugi ka sumping?

A: Pesenan alit urang biasana dikirimkeun ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Biasana peryogi 4-7 dinten dugi. Maskapai sareng pengiriman laut ogé opsional.

 

P5. Kumaha carana ngalaksanakeun paréntah?

A: Anu kahiji, hayu urang terang syarat atanapi aplikasi anjeun. Kadua, urang ngadugikeun numutkeun sarat anjeun atanapi saran kami. Katilu, palanggan negeskeun conto sareng tempat titipan kanggo tatanan resmi. Kaopat, urang ngatur produksi.

 

Q6. Naha anjeun tiasa ngadamel logo sareng bungkusan anu dikustomisasi?

A: Leres, urang tiasa ngalakukeun OEM sareng logo, bungkus, warna. Kawijakan Privasi Kami mangrupikeun perusahaan manufaktur sareng kami hormat ka palanggan sareng karusiahanana, sabab éta sadaya inpormasi anu kami tampi ti konsumén dijaga rahasia sareng henteu dipasihkeun ka pihak katilu sanés. Kami naroskeun inpormasi anu tangtu ti para nasabah pikeun ngolah pesenan sareng ngabantosan kami pikeun nyayogikeun aranjeunna tawaran khusus, buletin sareng Palanggan anu langkung saé


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami