2018 BARU Produk Solar Powered Mole Repactor Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller pikeun Ladang Grassland

Pedaran pondok:

Area anu berlaku: 150-200 ㎡

Jenis hama: Beurit

Fitur: Lestari

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: forecum

Nomer modél: L828C

Ngaran produk: Sonic Mole Repactor


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Detil Gancang

Area anu berlaku: 150-200 ㎡

Jenis hama: Beurit

Fitur: Berkelanjutan

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran mérek: forecum

Jumlah modél: L828C

Ngaran Produk: Panolak mol Sonic

Jam damel: 40jam

Modeu kontrol: HIRUP / OFF

Ukuran 1pakét: 16.5 * 11.5 * 8.3cm

Ukuran 2pakét: 14.6 * 11.8 * 11.8cm

1 bungkus beurat: 210g

2 bungkus beurat: 215g

Jangkungna: 8,6 inci

Lebar: 4,4 inci

Panel surya: 5.5V panel surya 120V 120mA

Jenis Kontrol Hama: panolak

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal

Ukuran rangkep tunggal: 16.5X11.5X8 cm

Beurat kotor tunggal: 0,300 kg

Jenis Paket: 11.5 * 8 * 16.5cm

Waktos prosés:

Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 2 Pikeun disawalakeun

2018 BARU Produk Solar Powered Mole Repactor Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller pikeun Ladang Grassland

2018 NEW Product Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller for Farm Grassland
2018 NEW Product Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller for Farm Grassland2
2018 NEW Product Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller for Farm Grassland3
2018 NEW Product Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller for Farm Grassland4

Kumaha Ngaleungitkeun Tihang, voles, gophers sareng hama rodénsia sanés

Panolak sonic ngageter tur ngaluarkeun pulsa sonic nembus taneuh pikeun ngairitasi mol, gopher sareng voles, anu ampir buta sareng peka pisan kana sora sareng geter, sareng maksa aranjeunna ninggalkeun harta.

Parameter Téknis:

Bahan: Kelas tinggi ABS

Frékuénsi sonik: 400-1000Hz

Sinyalna épéktip: 650m

Batré Rechargeable built-in: 3.7V / 1200mAh 18650

Rechargeable Ayeuna: 100mA di 24hrs

Ngecas pinuh waktos damel 1 dinten 3 dinten.

Operasi & Pancegahan:

-Gampang disetél: Sambungkeun colokan, hipu nyorong unit sirah sareng paku na babarengan

-Status kerja normal: Pangusir ngageter sareng ngaluarkeun sora unggal 30 detik saatos dipasang

Metoda -Charging: Tempatkeun panolak dina daérah anu gaduh sinar matahari anu lami, éta bakal otomatis dieusi

-Produk Ieu mangrupikeun hujan-buktina, tapi henteu kedah dilelepkeun ku hujan. Unit sirah kedah dipasang 10cm di luhur tina taneuh. Bisi hujan ngaleueut atanapi banjir, cabut pangusir dugi hujan ngaleut

-Sifat sareng kapadetan taneuh bakal mangaruhan kinerja repeller, janten sateuacan dipasang, parios taneuh. Bumi padet ngamungkinkeun pangiriman sora pangsaéna. Bumi anu beku, irigasi atanapi kakeueum cai bakal nyababkeun fuction alat ieu henteu saé.

Pakét Kalebet:

1 x Solar Mole Repeller

1 x Manual Pamaké

2018 NEW Product Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller for Farm Grassland5
2018 NEW Product Solar Powered Mole Repellent Sonic Mouse repeller Pest Control Ultrasonic Mouse Repeller for Farm Grassland6

FAQ

1. Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?

Sakumaha biasana, sampel bakal ditagih sareng dikirim ku angkutan barang. Tapi pikeun sababaraha saham, kami tiasa nyayogikeun anjeun sampel gratis, anjeun kedah mayar biaya pangiriman.

 

2. Naha anjeun nampi jumlah sakedik kanggo urutan sidang?

Leres, jumlah sakedik kanggo urutan sidang ogé bakal disambut pisan. Mudah-mudahan éta mangrupikeun awal anu saé pikeun coopeartioin kami.

 

3. Kumaha waktos pangiriman anjeun?

Éta bakal gumantung kana qunatity anjeun, biasana 10-20 dinten saatos nampi setoran anjeun.

 

4. Naon istilah pamayaran anjeun?

urang biasana tiasa nampi 30% T / T sateuacana, kasaimbangan ngalawan salinan B / L. 2.L / C, Paypal, Western Union ogé OKÉ pikeun urang.

 

5. Naha anjeun nampi buleud kotak warna nalika jumlahna aya handapeun MOQ?

Leres pisan, tapi biaya biaya piring percetakan moal dilebetkeun kana harga hijian.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami